Sunday, 28 August 2011

Selamat Hari Raya Kepada Rakan-Rakan Blogger!!!



Assalamualaikum
hye semua
dah lama ika tak update blog nie
sampai ada rakan blogger tanya 
"ika tak update blog ke??"
hehehe 
bukan tak nak update
biasa lar sekarang sibuk sikit time nak raya nie
heee...
esok ika dah balik kampung
wahh... rindunya kat kampung
tak sabar nak jumpa tok wan kat kampung
huhu.. 
ok kat sini ika nak ambik kesempatan nak ucapkan "SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR & BATIN" kepada rakan-rakan blogger ika semua



p/s: yang nak balik kampung tu.. drive hati-hati ok (sebelum drive baca doa dulu).. walaupun jalan jem but anda perlu bersabar ok.. hehe... semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.. (",)

see ya....:)




Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

6 kawan-kawan jom komen:

Syahirah Suhaili said...

wiiieee~
seronok nye ika nak balik kampung dah..hehe
adiela xde kampung pon nak balik masa raya..kempung yang kat tengah bandar nie je la kampung adiela..nak ikut ika balik kampung je la,boleh? :P

nur farahin binti sulaiman said...

wahhh sonok la ika.. farah malam raya baru balik kampung..=)
farah nak mntak maaf kalau farah da salah dan silap sepanjang kita jadi kawan ye..=)
anyway, selamat hari raya ika.. makan rendang jgn lupa farah deh..

Fahz said...

wahh best nak balik kpg ea.hati2 di jalan raya.fahz pun balik kpg sat g.tak sabar rasanya.selamat menyambut hari raya maaf zahir dan batin...

Ika said...

@Syahirah Suhaili: lar..yeke?? xpe2..kalo mcm 2 jom kita blk kmpg ika k..hehe..:)


@nur farahin binti sulaiman : ok lar 2..jnji blk jugak..wlupun mlm raya..sama lar ika pown ye..minta maaf minta ampun selama kita berkawan nie ika ada terguris hati farah ke..hehe..(rasanya mcm x) heee..:)

@Fahz: amboi awalnye blk..hehe..ok2..fahz pown hati2 gak ok..selamat hari raya maaf zahir & batin...:)

cart kartika said...

selamat ahri raya..^^ blik kg elok2 taw^^

Ika said...

@cart kartika: selamat hari raya..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika