Sunday, 7 August 2011

BAJU RAYA!!!




Assalamualaikum
hye semua
hehehe
ok sempena bulan puasa nie mesti korang ada terfikir nak beli baju raya warna apa??
yang ladies, nak beli or nak buat fesyen baju macam mana??
nak beli kasut macam mana?? warna apa?? tudung warna apa?? nak style yang mana??
kalau laki lak, nak beli songkok, kasut, butang kat baju melayu tu and macam-macam lagi lar
mesti ada kan??  huhu.. betul tak??
erm.. baju raya ika awal-awal ika dah tempah siap-siap
hehehe.. awal kan??
bukan apa sekarang nie kalau nak tempah time bulan puasa ramai yang tak nak ambik dah
sebab nanti takut tak sempat nak siap
selalu macam tu lar
kalau yang nak beli tu, malam raya pown boleh beli
sebab baju raya dah memang tersedia kat mana-mana kedai pown
dun worry lar, just pilih yang mana kita suka je.. hehe
sapa-sapa yang nak tempah kena tempah awal-awal
takut nanti tak sempat nak pakai time raya
menggelopor pulak nanti.. hehe
bukan apa.. sebab ika dah penah kena dah..
sebab tu mama ika cakap kalau nak tempah
baik tempah awal-awal
 ( baju raya ada yang tempah & ada yang nak beli nanti.. yang beli tu ingat nak beli malam raya je.. dapat murah sikit.. ngee~ )


P/S: Selamat Berpuasa pada kawan-kawan ika yang beragama Islam & Selamat Berbuka.. peace!!

see ya...:)




Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

4 kawan-kawan jom komen:

Afiq Din said...

thun n tema pink... haha
style x?

one of the three said...

ika baju kat gambar tu pon dh cantik, alia tempah masa bulan 6 lagi-3 pasang. :)

Ika said...

Afiq Din: pinky?? style 2..hahaha..:)

one of the three: 2 lar..awalnye..ika tempah bln 7..2 pasang je..nnt nak beli lgi sepasang..huhu..:)

tiefazatie said...

tema thn nie biru!haha

ifa suka tempah je..jrg beli2 nie..xpernah kot..hihi

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika