Saturday, 6 August 2011

PIANO!!!



Assalamualaikum
hye semua
hari tu ika ada buat status kat FB


tup.. tup.. tup.. semalam ika ada dapat feedback dari member FB
dia ada bagi link page piano yang atas tu



nie komen antara ika & "Wan Donnie"

hehehe.. so apa lagi suka sangat-sangat lar
sebab ika lama dah dok cari piano keybord yang main kat laptop nie
tapi ika tak tahu nak dapat kat laman web mana
Alhamdulillah.. finally, hasrat nak main piano tercapai juga
walaupun tak main yang real piano nye
Thanks "Wan Donnie"
hehehe

see ya...:)









Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

7 kawan-kawan jom komen:

one of the three said...

kawan alia blehh ajar main piano, dia belajar kat church dia je tak pernah pegi mana-mana grand classes. tapi dh boleh buat lagu sendiri. :)

Aien Najib said...

piano kat rumah tak pernah terusik -.-'''''' kat lappy lagi pulak nak main .lepasni kena try :p neway ,lagu blog ni sayu ..membuatkan ain nak nangis .HAHA .

notakaki : akak ika ,maaf nak tegur ..boleh tak buang word verification utk komen ni :)

scha fiqah said...

one of the three: yeke?? wah...kalo mcm 2 nak try gak ar..lg best kalo dpt uat lagu sndri..hehe

Aien Najib: wah ada piano kat rumah lagi best..kalo akak..dah lama main..hehe.. (ok2..dah buang dah..thanks ye gtaw) :)

cart kartika said...

piano.. best2. ika pon suka. its melody, so harmony to deal with. :)

one of the three said...

blehh-blehh meh datang kat area subang jaya mehh. :D

scha fiqah said...

cart kartika: yup..suka sangat2..hehe..:)

one of the three: subang jaya?? jauh sgt lar plk..hehe..:)

tiefazatie said...

wah..bagusnya..hee

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika