Thursday, 18 August 2011

TO : MY FOLLOWER'S!!!


Assalamualaikum
hye semua
ok entry nie "khas untuk follower's ika"
ika tahu dah ramai blogger yang buat entry tentang nie
tapi apa-apa pown ika nak buat jugak
bukan apa just "peringatan" je kepada blogger yang baru dan lama di dalam dunia blogging nie
for ur information ika still baru lagi dalam bab blog-blog nie.. hehe..
if korang datang blog ika mesti korang ada follow my blog and tinggalkan jejak
tak kisah lar ada yang follow ke tak
but make sure url korang jangan salah tulis kat my shoutbox ok
bukan apa kalau korang salah letak korang punya website/url nanti dia akan keluar macam nie

klik untuk besarkan image

dan sapa yang dah follow ika tu and ika nak follow dia balik
dia keluar macam kat bawah nie

 klik untuk besarkan image

so bila ika klik gambar tuan punya blog yang kat tempat follow ika tu
dia tak bagi link blog dia pown
so susah ika nak jejak sapa-sapa yang dah follow ika
ermmm.. nanti kalau ika tak follow mesti dia akan cakap
"dah aku follow dia, tak kan tak reti-reti nak follow aku balik"
huhuhu
maybe lar kan.. kadang-kadang sesetengah orang bukan kita tahu pown kan??
betul tak??
hehehe
tapi ika tahu korang tak macam tu..
 kan..kan..kan??? huhu
so pada anda-anda di luar, di rumah, di cc, di cafe ataupun dimana saja anda berada
bila nak tinggalkan jejak kat shoutbox ika
 pastikan letak website korang dengan betul ok
nanti senang bagi ika nak jejak and follow korang balik
kalau dah taip website tu pastikan korang double check
takut-takut ada yang salah tulis
contohnya: http://www.musfiqah.blogspot.com
               http://www.musiqah.blogspot.com
 (tertinggal huruf "f")
hehehe

see ya...:)









Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

13 kawan-kawan jom komen:

Albenz said...

btol...slalu gak kener mcm tue..nnti org ingat kita sombong, da follow tp xnak follow balik, padahal deworg yg tak tinggalkan link...:D

Ika said...

betul2..hehe..ika rasa link diorg 2 slh kot..sbb 2 kita x leh nak jejak diorg blk..:)

teha said...

kite punye okey kan.. hehe

Ika said...

teha: awk punye ok je..hehe..:)

fiq said...

same mcam kite la ni ye hehehe

Ika said...

fiq: a'ah..hehe..:)

adlina said...

saya pon penah jadi gitu gak..xdapat nak folo balik org yg dh folo saya..kesannya org tu unfollow saya..sedih giler..hah apa dosaku!!!hehe

Ika said...

adlina: 2 lar kan..tkut jd mcm 2 gak..tp bukn slh kita pown..dah diorg x letk link dgn betul..mcm mana kita nak follow diorg blk..huhu..

nur farahin binti sulaiman said...

betol tue ika.. jenuh plak kita nak mencari sape yg follow tue balik.. nanty kata kita sombong plak kan..

Ika said...

farah: betul2..hehe..:)

cart kartika said...

betul ika... ika here stuju ^^
url kna btul !

Ika said...

cart kartika: hehe..thanks ika sebab setuju..huhu..yup url kena betul baru boleh kita jejak diorg blk..hee..:)

RinsyaRyc said...

done following u.. Follow balik ya ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika