Wednesday, 3 August 2011

ALHAMDULILLAH DAH DAPAT KERJA!!!



Assalamualaikum
hye semua
dah berapa hari ika tak update blog nie
btw hari nie ika pergi interview
then balik-balik rehat jap
tengok-tengok dapat panggilan dari tempat ika interview tadi
diorang cakap yang ika diterima kerja kat situ
esok dah boleh start kerja
Alhamdulillah finally ika dapat kerja juga.. amin!!
kawan-kawan ika kata rezeki bulan puasa lar tu
boleh jadi juga tu.. hehehe
but apa-apa pown tak de lar ika kena membebel dengan my mom je nanti
sebab dok rumah je keje
tak sia-sia keluar hujan-hujan sebab nak pergi interview kat tempat tu je
akhirnya dapat juga.. syukur sangat-sangat!!

see ya...:)




Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

11 kawan-kawan jom komen:

niera said...

tahniah ika :)

scha fiqah said...

thanks dear..:)

niera said...

keje baik2 tw..awk cantik la..heee~

scha fiqah said...

insyaAllah..thanks..awk pown cntik juga..:)

scha fiqah said...
This comment has been removed by the author.
Albenz said...

tahniah ikaaa....

scha fiqah said...

thankx albenz

nur farahin binti sulaiman said...

ika.. tahniah taw.. tempat keja dkat x ngan umah??

scha fiqah said...

jauh lar farah..yg sedihnya..ika dpt jwtn lain..bkn jwtn yg ika mntk 2..erm..

syafiqakarim said...

alhamdulillah,
murah rezeki.boleh lah belanja
mekdiii.hahah

tahniah.

scha fiqah said...

amin..InsyaAllah..terima kasih ye..syafiqaharim..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika