Thursday, 11 August 2011

AIR SOYA DI BULAN PUASA!!!



Assalamualaikum
hye semua
 hari nie ika nak cter tentang air soya.. huhu
ok ika bila masuk je bulan puasa
bila nak berbuka je wajib ada air soya
nak tahu tak sebab apa??
jeng.. jeng.. jeng... hehehe
sebab ika memang suka minum air soya time bulan puasa
family ika dah memang tahu dah
bila time bulan puasa memang ika akan mintak diorg belikan air soya untuk ika
kalau tak beli pown ika tak kisah.. tapi ika kurang sikit lar minum air lain
kalau ika balik kampung pown sama jugak
 mesti atuk ika awal-awal dah beli air soya dengan cincau letak dalam peti ais
sebab dia tahu yang ika memang suka minum air soya campur cincau
kalau tak ada cincau pown ika suka juga
but time ika berbuka kat luar dengan family
ika mesti akan minta air teh ais.. hehe..
ermm.. so korang time bulan puasa suka minum air apa ye?? hee...

see ya...:)






Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

7 kawan-kawan jom komen:

emy zulaiha said...

hehe soya sedap..tapi kadang2 manis sangat.emy tak berape suke.lagipon dulu org ckp..kalau menom soya nnt b**** besar.hahaha takot!!!

Ika said...

yeke?? hehe..ika time buln posa je..kalo bln lain x minum pown..:)

cart kartika said...

hehe air soya baik untuk kesihatan pompuan taww ^^

AnaAnis.MUsliMah said...

Waaa..good 4 ur skin ^^

Ika said...

cart kartika: ye betul 2..hehe..:)

AnaAnis.Muslimah: hehe..tp air soya nie kdg2 je minum..x selalu pown..:)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

sedap nya soya :)

Ika said...

hehee..tahu x pe..mmg sedap pown..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika