Friday, 2 September 2011

OPEN HOUSE = RUMAH MAK SAUDARA!!!




Assalamualaikum
hye semua
Selamat Hari Raya yang ke-4
hehehe
sekarang bila raya je semua pakat-pakat nak buat open house
dan kenduri kahwin
esok rumah mak sedara ika ada yang buat kenduri kahwin
dan ada yang buat kenduri bertunang
Alhamdulillah.. akhirnya jodoh diorang dah sampai
ika pulak bila lagi??? hehehe
ika lambat lagi lar jawabnye.. huhu..
ok baru-baru nie rumah mak sedara ika ada buat open house
so dah dengar open house nie
pakat-pakat lar turun dan berkumpul semua.. hehe..
ok bila dah tolong siapkan makanan & makan semua
apa lagi terus snap gambar lar.. huhu..
jadi gedik's kejap.. hehe..
nak tengok gambar ika snap tak?? eh.. silap bukan ika yang snap
tapi mak sedara ika yang snap.. hehe.. ^_^
=
=
=
=
=
=
=
=














itu lar gambar-gambar yang sempat kitorang posing
ada yang sengal-sengal sikit.. hee..:)


see ya...:)



















Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

6 kawan-kawan jom komen:

cart kartika said...

wah..meriahnye^^ seronok kan berkumpul ramai2..

Ika said...

hehe..mmg seronok pown..bersembang sampai x igt nak blk..hee..:)

RinsyaRyc said...

hehehe.. Mood raya lagi tu.. tadi sya pun pi open house ^^

tq visiting me ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

-bulatMata

Ika said...

@RinsyaRyc: yeke?? hehe..x pe jnji kenyang...hehe...:)

btw ur most welcome...^_^

SimplySeoul said...

Open House best sebab dapat makan free haha.

Selamat Hari Raya.

Ika said...

@SimplySeoul: yup betul 2..hehe..selamat hari raya juga ye..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika