Wednesday, 17 August 2011

KAD RAYA!!!




Assalamualaikum
hye semua
hehe.. cer korang tengok kad raya atas tu
sekarang ada tak diantara korang still dapat kad raya lagi?? huhu
erm.. ika sekarang dah tak dapat dah
sedihhh... ;(
sebab semua kawan-kawan ika wish dalam sms & dalam facebook je
yelar zaman teknologi katakan
mana ada orang hantar kad-kad raya lagi dah
kalau ada pown tak ramai yang hantar
tadi ika ada baca kad raya yang bapak ika punye
 kawan-kawan kat tempat kerja dia yang hantar
so teringat pulak waktu dulu.. ramai kawan-kawan ika yang hantar kad raya kat rumah
sekarang sapa pown dah tak hantar.. ermmm..
sedih lar pulak bila teringat zaman dulu-dulu
bila time puasa & hampir nak raya je mesti akan ada kad raya yang sampai kat rumah
hehehe

see ya...:)



Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

4 kawan-kawan jom komen:

teha said...

tu laa.. kite pon teringin nk dpt kad raye.. hehe

Ika said...

hehehe...biasa lar 2..zaman sekarg perhntran kad raya dah kurg..yg ada pown x ramai..:)

cart kartika said...

dlu mse skolah slalu je dpt kad raya..tapi skrg ni ucap slmt pn mlalui fb xpun msg jek.. rndu la nk dpt kad rya byk2 cm dlu.. bru ada rse keseronokan aidilfitri tu..kan2??

Ika said...

cart kartika: yup..betul 2..hehe..ika pown dulu selalu gak dpt kad raya..skrg je dah x dpt..sedih..huk3..;(

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika