Thursday, 28 July 2011

HAPPY ANNIVERSARY 28 JULY




Assalamualaikum
hye semua
hehehe
hari nie merupakan ulang tahun hubungan ika & my love (mus)
yang mencecah ke 3 tahun
wahh.. macam tak percaya je kitorang dah bersama selama 3 tahun nie
bermacam-macam rintangan yang kitorang tempuh
but Alhamdulillah rintangan yang sukar tu dapat juga kitorang harungi bersama
"i love you so much dear"
"hope hubungan kita nie sampai ke akhir hayat.. amin"
"walaupun kita jauh.. hope you tak kan abaikan hubungan kita nie ok"
"sayang & cinta you sangat-sangat"


see ya..:)






Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

16 kawan-kawan jom komen:

owgdye_1991 said...

happy annivesary..semoga kekal sampai bila2..amin... :)

Syuhada Sharif said...

sweet je... :) hopely berkekalan yep.

scha fiqah said...

owgdye_1991: amin..btw thanx..awak pown sama k..

syuhada: thanx...:)

n'ieda_faieda said...

so sweet !!
hopefully both of u will be together forever n ever ! :)

miss lyzeer said...

congrats =)

scha fiqah said...

n'ieda_faieda: thanx so much dear..harap2 kekal selamanya..:)

miss lyzeer: thanx dear..:)

kpah k-poh said...

sama hari dgn akak yaaaa....

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

hppy anivesari :)

semoga hubungan brpanjangan:)


excellence

scha fiqah said...

kpah k-poh: sama ke?? hehe..:)

hatikubaik: thanx..:)

nadia fatihah said...

sweet! moga berkekalan. :)

scha fiqah said...

nadia: amin..thanx yeah..:)

AYIE ABAS said...

...DAH ADA COUPLE

nur farahin binti sulaiman said...

sweet nyer pic nie ika..
anyway, tahniah ika..
semoga terus ceria selalu with your love..=)

scha fiqah said...

farah: thanks dear..farah pown sama k..hope hepy with ur love..:)

IFA Athirah said...

smoga brkekalan!! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

scha fiqah said...

ifa: thanx..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika