Tuesday, 26 July 2011

TUPPERWARE MISS BEE HAA




Assalamualaikum
hye semua
hari nie ika nak promote "TUPPERWARE"  Miss Bee Haa
iaitu kawan ika
btw nie projek final sem die
so die kena dapatkan 3k untuk jualan "TUPPERWARE" nie
ika harap dengan promotion nie korang dapat lar support member ika nie ok
lagipun kita yang beragama Islam nie akan menyambut bulan puasa kan??
then akan menyambut Hari Raya Aidilfitri
so apa salahnya kalau beli tupperware nie untuk puasa or hari raya nanti
(bagitahu kat mak korang ok)
hehehe
ha sebelum terlupa promotion nie sampai bulan "July" je ok
kat bawah nie ika ada letakkan sample tupperware
korang usha-usha lar ye
and nak tengok lebih banyak lagi korang boleh add Fb Miss Bee Haa
kat link bawah nie ok yang ada tanda nie(" ")
"Fb Tupperware Miss Bee Haa"
or
apa-apa hal kalau korang nak beli
korang boleh pm Miss Bee Haa sendiri ok
Peace!!

(kalau nak tengok picture & price dengan lebih jelas.. just klik kat picture tu je ok)



Picture 1



Picture 2



Picture 3



Picture 4



Picture 5



Picture 6

see ya...:)










Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

2 kawan-kawan jom komen:

Biha Petom said...

hehe..thanx ika sbb tlg promote..syg ko la~ :)

scha fiqah said...

hehe..ur welcome..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika