Friday, 23 September 2011

SAKIT PERUT!!!



Assalamualaikum
hye semua.. hehe..
ok hari nie ika ambik m.c gara-gara sakit perut cirit birit punye pasal
mungkin tersalah makan kot
sebab tu yang sakit perut sangat-sangat.. huhu..
pergi klinik doktor kata ika kemungkinan kena gastrik sebab ika kurang makan sama
lepas tu angin banyak dalam badan
selalunye kalau ika sakit perut & pergi check kat klinik
mesti doktor akan kata macam tu
(tu lar orang suruh makan tak nak makan)
masuk nie dah 3 hari ika sakit perut
masuk keluar toilet tak payah kira lar kan.. huhu..
time kerja pown berapa kali ika masuk toilet
sampai tak larat nak duduk lama-lama dalam toilet tu.. hee.. (malu lar pulak)
balik rumah beli nasi goreng & tomyam 
apa lagi.. lagi bertambah sakit lar bila makan tomyam tu kan.. hehe
erm.. ok lar sampai sini saja dulu untuk entry ika hari nie
next time kalau ika ada masa ika akan update lagi ok
bbye!! (",)





p/s: ika cuti 5 hari termasuk dengan cuti konvo sekali... yeeeyyyyy!! hehehe.. jangan jeles..huhu..

see ya...:)





Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

4 kawan-kawan jom komen:

teha said...

cian sis ! rehat leklok yee :)

Ika said...

ok dear..hee..:)

Aien Najib said...

please take a good care lah kakak -.-'

Ika said...

@Aien Najib : ok my dear..dun worry k..kesihatan ain pown kena jaga jugak k..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika