Tuesday, 3 January 2012

DRAMA SCENT OF A WOMAN!!!



Assalamualaikum
hye semua
hehehe
drama  "Scent Of A Woman"
korang ada tengok tak cerita nie??
best gila-gila
cerita nie sedih sangat-sangat.. huhu
tapi ika lagi sedih sebab dah berapa minggu ika terlepas tengok cerita nie kat tv.. huk3.. :(
time ulangan pown terlepas gak
tak dapat nak tengok 
so minggu nie ika nak stay je kat depan tv.. hehe
ha.. kalau korang nak tahu tema lagu dalam blog ika nie
adalah salah satu lagu dari drama korea tersebut.. huhu
best tak?? kalau tak best korang buat-buat lar bagi best ok.. hehe (",)
ok lar ika out dulu
nanti ada masa ika update lagi ok.. heee
peace!!

see ya...:)









Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

9 kawan-kawan jom komen:

n'ieda_faieda said...

yes ! saye tengok citer ni. best sangat2 !!! tp last tgok episod 6 ritu.. hehe.. dah download yg latest one, tp x tgok lg.. tp mmmg encem gile c hero tu !!

nur farahin binti sulaiman said...

ceeewwaahhh ika.. layan korea plak..

Ika said...

n'ieda_faieda : yeke?? ika x download pown..tp mmg best sgt2 cerita 2..sedih pown sedih n hero pown hensem..hehe..:)

nur farahin binti sulaiman: hehe..ika memang layan korea pown farah...hee..:)

saffiya_aleesya @ echa said...

suka gak cerita korea..tapi skrg ni jgn kata cerita korea, cerita melayu pun kadang2 tak tengok..asyik sibuk keje je dah xde masa sangat nak melayan huhuhu

Ika said...

@Saffiya: betul2..maen letih ngn keje nie..nak melayan cerita kat tv pown x de masa..hehehe..:)

teha said...

suke cite nie sbb ade dong wook.. kekekek

Ika said...

@Teha: amboi..peminat dong wook nmpk..hehe..:)

cart kartika said...

wah,,minat korea ea.. hihi romantik gtu..

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/01/sejauh-mana-persahabatan-anda.html

Ika said...

@Cart: ye..minat sgt ika..hehehe..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika