Tuesday, 24 January 2012

kakak kesayangan!!!




Assalamualaikum
hye semua
hari nie ika nak cerita tentang kak long ika.. hee
ok kak long ika nie seorang yang baik hati, sporting dan agak panas baran jugak lar
tapi ika respect kat kak long ika nie
 sebab dia nie jenis tak berkira.. hehe
setiap bufday dalam family kitorang
dia lah orang pertama yang beli kek & wish bufday =,=
bab duit pun dia tak berkira
time ika tak ada duit
bila mintak je kat dia terus dapat.. huhu
tambah-tambah kalau time kak long ika dapat gaji
ika tak mintak duit pun dia hulur macam tu je 
walaupun dapat RM10 je.. heee (ok lar kan dari tak dapat langsung) T__T
kalau dia dapat bonus boleh lar nak dapat dalam RM50 (",)
tapi...  satu je ika tak suka dengan peragai kak long ika nie
kak long ika nie jenis panas baran
kalau time dia marah jangan lar lawan cakap dia.. haaa..
dah lar mulut lazer.. sekali kena makan dalam kot
jangan main-main!!
tapi kak long ika nie panas baran pun dia seorang yang sporting gila beb!!
ha lagi satu.. kalau nak beli apa-apa
mintak je.. mesti dapat nye
kecuali kalau dia tengah sengkek sangat-sangat
kalau mintak time tu confem dia tak kan bagi
kecuali duit.. dia bagi lar jugak sikit..
kalau dia tak bagi pun.. dia belanja je.. hee
tu pun dah kira puas hati...:)
=
=
=
erm.. ada lagi nie nak cerita pasal kak long ika
tapi rasa cukup lar setakat tu je
nanti panjang-panjang rasa macam tak best lak.. huhu..
bawah nie ika letak pic kak long ika
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=






comel tak kak long kita?? comel kan?? hehe.. tengok adik ar comel ke tak.. huhu..:)

see ya...:)




Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

6 kawan-kawan jom komen:

teha said...

comel laa kakak die :)

Ika said...

hehehe..:)

teha said...

mcm adik die laa kan.. hehe

nur farahin binti sulaiman said...

alahai.. kecik nyer akak ika..=)

cart kartika said...

kakak n adik sama cumil la~^^

seronok kan kalau dapat benda free dalam hidup ni ^__^

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/benda-free-dalam-hidup.html

Ika said...

teha: hee..:)

farah: kecik cam adik die kan?? hee...:)


ika: thanks ika..mmg seronok sgt..tapi x semua bnda dapat free..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika