Sunday, 18 December 2011

MISS YOU A LOT DEAR!!!




keadaan sekarang dah makin rengang
dia makin busy dengan kerja dia
ika busy dengan kerja ika
mesej pown tak selalu macam dulu
time ika busy dia free
time ika free dia pulak busy
nak kata rindu tu tak payah cakap lar
memang rindu tahap cipan lar
time nak tido asyik teringat kan dia
ika tahu dia busy tapi ika faham
so ika malas nak kata apa.. 
sebab ika pown time kerja busy jugak
sepanjang hari ika tunggu mesej & call dari dia
tapi tak ada.. sedihnyaa!!!
tiba-tiba air mata nie turun laju je macam air hujan
rupa-rupanya baru ika sedar ika menangis sebab terlalu rindu kan dia
menangis teresak-esak sampai tak boleh nak control
last-last ika cuba control dengan pejamkan mata & terus tido
bila bagun pagi terus check nset but no call and mesej from he
sebak je hati nie.. tak pe tahan je lar rindu nie
hati nie selalu cakap "ika walaupun dia busy, dia tetap teringat kau, so jangan risau ok, "
ika selalu pujuk diri ika dengan ayat-ayat macam tu
ermmm.. sabar je lar
kadang-kadang rindu kat dia 
sampai terbawak-bawak dalam mimpi.. hehe
so hari nie dah dapat mesej dari dia rasa happy lar sikit.. hehehe..
dah lar masing-masing dok jauh
nak jumpa pown susah
dalam setahun tu 2-3 kali je boleh jumpa
errrmmm... seksanya dugaan nie!!
tapi tak pe selagi masing-masing setia and jaga hubungan nie dengan elok
InsyaAllah.. walau apa rintangan sekalipun kitorang tetap tabah mengharunginya.. T_T


p/s: sekarang tengah taip pown rasa sebak je..
 rindu nya ika pada dia.. ermm... ;(


see ya..:)










Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

9 kawan-kawan jom komen:

Detective Fiqa said...

sabar ye kak. rindu ni memang mnyakitkan. semoga akak hapi dgn abang tu okay :))

teha said...

sabar ek sis.. insyaAllah semua nyee okey nnti :)

Ika said...

Detective Fiqa : erm..tgh sabar lar nie..btw thanx..:)

teha: akak harap mcm tu jugak..:)

nur farahin binti sulaiman said...

sabar ika.. sekurang nyer ika tahu yg bf ika da keja.. kuatkan semangat ika.. da jodoh xkan kemana..

Ika said...

@nur farahin binti sulaiman: ermmm..ok..btw thanx dear..

H.J said...

dugaaan besar tu..hehe

Ika said...

@H.J : huhu..tahu x pe..hehe..:)

nur farahin binti sulaiman said...

welcome dear..=)
nanty blanja farah na..
ika dah keja.. hihihi

Ika said...

@ nur farahin binti sulaiman: hehe..insyaAllah..

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika