Tuesday, 28 February 2012

ADAKAH FB IKA KENA HACK???




Assalamualaikum
hye semua
huhuhu..
ika sedih lar
tadi ika nak buka FB tak boleh-boleh pun
kenapa ye??
adakah FB ika kena hack lagi??
dah lar dulu kena hack dah
nie kalau kena hack lagi habis lar macam nie
huk3..
nak check pun susah..
sebab member ada beritahu yang dia ada jemput member-member
pergi kenduri kahwin dia dalam FB
erm.. kalau macam nie nak tengok pun tak boleh..
kadang-kadang tak faham tau
kenapa diorang suka sangat nak hack FB orang lain..
kenapa best ke dapat hack FB orang??
kalau kena kat diorang sendiri baru diorang rasa
iiiissshhhhhh!!!
lagi satu dekat situ dia ada tulis macam nie

 yang ika hairan bila masa ika change password ika??
pelik tak pelik??
adoiiii.. 
sakit hati betul ar macam nie.. huh!!


see ya...:)





Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

4 kawan-kawan jom komen:

teha said...

mujo laa fb kite xpenah kena hack.. hee :)

Ika said...

bagus lar x kena hack..erm..kena hati2 ar pas nie..huhu

cart kartika said...

yke.. kesiannya.. mgkn kjup je kot, nti try lg esok lusa.. sb ika pn pnah jgak cmtu =)

Albenz said...

ntah utk ape lah deworg buat hack2 nie..pelik..

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika