Thursday, 10 November 2011

MISS YOU!!!



Assalamualaikum
hye semua
wahh.. dah lama ika tak update blog kesayangan ika nie.. hehe
btw bukan tak nak update
tapi tak tahu nak update apa sebenarnya
hee.. rindunye kat blog nie..huhu..
=
=
=
ok malam nie entry ika tak ada special sangat pown
just nak bagitahu yang ika rindu sangat-sangat kat si "Dia"
huhuhu.. 
dah dua malam kena tinggal sebab "Dia" busy mengadap assgnment "Dia" tu
tapi ika faham situasi "Dia" sekarang nie
sebab ika dah penah rasa situasi macam tu dulu time study kat poly
bukan nak kata, kadang-kadang ika boleh fobia dengan assgnment nie
tambah-tambah kalau kena buat sistem
lagi lar pening kepala nak kena bina coding & mengadap coding yang betul-betul merumitkan tu
and kadang-kadang boleh membuatkan biji mata terbeliak seketika.. huhu
nasib baik tak terkeluar biji mata nie haa.. hehe..
=
=
=
huk3.. rindu sangat-sangat.. sedih je rasa bila kena tinggal lama-lama...
(eleh.. lama lar sangat.. padahal dua hari je pown.. huhu)
huk3.. sedih! sedih! sedihhhhhh!!!
=
=
miss you a lot dear..
nasib baik you call i
kalau tak dah lama i merajuk kalau you tak call
hehehe..

ok lar out dulu yeee.. bbye..


see ya...:)








Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

2 kawan-kawan jom komen:

teha said...

sis , hapdate laa :)

cart kartika said...

wah, manja die nk majuk2.. hehe

tlg ika wat asemen bley x?? haha
http://cartiecacloset.blogspot.com/2011/12/assignment-ooh-assignment.html

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika