Wednesday, 26 October 2011

SAKIT KEPALA!!!



Assalamualaikum
hye semua
bersua kembali ye kita di blog "CERITERA IKA"
aicewah... kekeke
=
=
sejak seminggu lebih nie kepala ika rasa sakit sangat-sangat
bila ika tanya mama 
mama cakap ika kemungkinan nak jd "migrain" (betul tak ejaan "migrain" tu??) hehehe
bila ika sentuh je kepala macam ada benjol kat atas
mama cakap angin banyak dalam badan
kadang-kadang kalau ikat rambut angin duduk berkumpul kat situ
boleh sakit kepala jugak
ika try nak p check tapi malas lar pulak.. huhu..
seyes beb ika rasa sakit sangat-sangat
maybe dok mengadap lappy lama sangat kot
yang boleh sakit kepala sangat-sangat
ermm.. ntah lar..
nanti nak kena check jugak kepala nie
haishhh!! macam-macam..
hehehehe... ok bbye..

see ya...:)







Thanks Ye Baca Entry Ika..Kalau Suka Sila Like Ye Dan Jangan Lupa Komen Sekali Ok..Peace(",)

4 kawan-kawan jom komen:

aleen aiden said...

alin klo angin pon smpai ke kepala.hu3.then baru jadik migrain.try la cek.mane tau ade migrain jugak ke.. :)

Ika said...

yeke?? kalau boleh x nak ar jd migrain2 nie..takut..hee..:)

teha said...

rht bnyk2 sis :)

Ika said...

@Teha: ok dear..:)

Copyright @ Syafiqah a.k.a Ika